• Mä en enää muista mun salasanoja

  helmikuu 14th, 2018

  Aloitin merkinnän teon aijemmin markkinalliset toimeenpiteet mielessäni tuleva popcult nääs on jälleen tähtäimessäni. Mutta sitten päätin toisin, sillä tuntui siltä että oli aika saada tämä suurempi uutinen ulos järjestelmästäni.

  Juuri tällä hetkellä yritän aloittaa blogihömpötyksen tälleen stressittömästi enkä aijo panostaa niin paljon laatuun. Editointiin ja muuhun menee muuten liikaa aikaa, ja se on tuntunut ahdistavalta ajatellen blogin jatkuvuutta. Ihan oikeasti harmittaa miten vähäiseksi on bloggaaminen jäänyt… BTW. Olin unohtanut imgurin, sarjisbloggaajieni ja deviantarttini salasanan, sen verran pitkään olen ollut poissa maisemista… No oikeastaan kohta sen 9 kk

  2 Responses to “Mä en enää muista mun salasanoja”

 • Huh, aikamoinen painonpudotus!! Kuinka nopeasti tuo tippui? Itselläkin paino kolminumeroinen ja peilikuva ahdistaa, epätoivoisesti yritän pudottaa <)

  Lopun aborttijuttuun en osaa kommentoida, mutta vaikuttaa että sinulle se oli vaikea päätös helpotuksen sijaan. Tsemppiä. ♥

 • @surkea tässä piti ihan käydä lunttaamassa facebookista. Siinä mielessä kyl hyvä alusta kerätä infoa itsestään. Kesäkuussa olin vielä ihan tukevassa kuosissa, elokuussa postasin pärstästäni ekan kuvan jossa naama näyttää omasta mielestäni hieman kutistuneelta. Syyskuussa tuli postaus että olen tippunut 70 kg kerhoon. Muistelisin olleeni joku 79 kg silloin. Sit siitä eteenpäin tähän hetkeen se on tasaisen hitaasti valunut tohon 73 kg. Alimmillaan se kävi 71:ssä eräänä päivänä mut se oli vissiin vaan ilmoitus siitä että mä voin ihan hyvinki viel pudota sinne 60 puolelle.. mikä olis aika pimeetä, oon viimeks ollu sen kokonen teinityttönä.
  Suht nopeesti oli siis alussa, mut se nyt ehkä liittyy tohon kun metabolismi käynnistyy vihdoin kunnolla ja kun elimistö saa käsiteltyä kaiken ravinnon oikein niin silloin kans ylimääräinen kuona tippuu äkkiä pois.. nyt loppuun päin se on vähän hidastunut mikä ei haittaa yhtään, sillä pelkään että muuten kroppa ei pysy perässä ja menee veltoksi ja roikkuvaksi. Sitä en kyllä varmaan osaisi terveellisesti käsitellä..

Leave a Reply