• Migri ei oo mun lemppari.

    heinäkuu 26th, 2017

     

    Jossai välissä mie hävitän noi vanhat artikkelit. Toistaseks ottaa vaan suuresti päähän. Headerikin on jossain välissä varmaan asiallista päivittää. Oh dear.

    En oikein sitten tiedä mitä muuta kertoa. Kaikkea kun ei voi kertoa. En tiedä miksi minä tein tämmöisiä valintoja. Mutta sen tiedän että en ole penaalin terävin kynä.. Toisaalta, sitähän minä en koskaan ole ollut.
    Tiedän että edessä on tiukkoja aikoja, mutta jos ihminen joka on aika monta tuhatta kilometriä vaeltanu pakoon elinolojaan, uskaltaa ottaa sen riskin että kaiken menneen lisäksi hänen sydän särkyisi, niin miksi ihmeessä minun pitäisi pelätä kiintymistä ja jarruttaa. Toisaalta omalla historiallani koen, ettei sydänsurut loppujen lopuksi tapa.
    Voisi toki ryhtyä jeesustelemaan että aikasemman parisuhteen päättymisestä ei ole tarpeeksi pitkä aika ja en ajattele selkeästi ja liibalaaba. Olen tehnyt omaa eroa jo koko vuoden 2017. En ollut onnellinen. Nyt olen vaikka henkinen statukseni onkin paskakasan luokkaa. Olen onnellinen paskakasa.

    En osaa sanoa milloin ja minkälaista aktiivisuustasoa blogissa tulee olemaan. Aikamoinen inspiksen puutos. Ku ei piirrä ni ei koe et oikee hanskaa mitään..

     

    Aini. Harmi-kisu jäi entiselle ukolle. Meikäläisen lauma on nykyään vaan Saranan kokoinen :”'(

Leave a Reply