• Pierusoolo.

  tammikuu 6th, 2016

   

  Kaikkialla on vaan niin pal massiivisesti pahoja asioita ja mä tungen kaiken mun ulkopuolelle. Tai no pyrin tunkemaan.

  On niin paljon asioita meneillään kaikkialla et must tulee ihan lahna mitä tulee miltein kaiken kanssa.
  Jotenkin en ees jaksa. Mun energiataso on miinuksella, kaikki on vaan jotenkin väsyttävää.

  Mietin et syönköhän mä jotenkin väärin nii et mä en vaan sit jaksa mitään muuta.
  Saatan tulevassa vaihtaa digitaalisen piirtämisen perinteiseen kynään ja paperiin.. Saa vaa nähä et jaksanko skannata ja muokata mitään..

   

  Kait mä oon vaan laiska.

  2 Responses to “Pierusoolo.”

 • Samaistun kyllä niin.. nyt kun on itellä vielä loma, niin jaksaa jotenkuten tehdäkin jotain, mut vähän pelottaa ku huomenna alkaa taas koulu, että miten jaksamisen kans käy :d ehkä sitä vaan pitäis syödä enemmän hetelmiä, nii sais vitamiineja ja kaikkee!

 • Nuu, miul on viimeaikoina ollut hirveä kiire, kon tuolla minun ”työssäni” ei ole niinkään lomapäiviä. Eikä se haittaa, työ on rentoa ja mukavaa sekä kiinnostavaa, mut vaan kovin raskasta jaksaa koko pitkä päivä..

  Pitäisi kai opetella päikkäreiden ottamista 😀

Leave a Reply