4 Responses to “Ihminen on seksuaalinen olento. Niikuin bonobo”

 • Tää oli hieno merkintä. Mä osaan samaistua tähän kyl ihan täysillä, itekki joskus nuorempana olin vaa että SEKSISEKSISEKSISEKSI ja nykyään seksi tuntuu välillä pakkopullalta ja jopa pahalta, mutta mielummin annan kumppanin tuntea itsensä hyväksi joten en oikeastaan uskalla siitä kieltäytyäkkään. <D Ja joo, itekki oon nyt 22 vuotiaana ihan erimallinen kun 17vuotiaana kiimanaamana, meh.. En kyl ite ois varmaan osannu näin hienosti piirtää tästä. Tai en tiiä. En vaa oo uskaltanu.

 • Uh oh. Kiitos.
  Pitää kyllä myöntää että samaa samaistumista mie koin siun merkinnästä jossa tappelit pääsi kanssa ja se oli oikeastaan työntö tämän merkinnän syntymiselle. En vaan koskaan uskaltanut kommentoida sinul silloi mittää..

  Mut joo. Aiheeseen, tärkeintä on että tiedostaa ettei ole juttujensa kanssa yksin.

 • Jee, kiva päivitys! Munki pitäs kerää rohkeutta tehä joku paljasteleva tmi-seksipostaus ku niit on muilta niin kiva lukee 😀 Mun libido on aina ollu ihan epäinhimillisissä tasoissa nii en voi sinänsä samastua, mutta tohon yhtäkkiseen libidon katoamiseen liittyen, ootko harkinnu sun hormoonitasojen tarkistamista? Oon nähny monta samanlaista tilannetta, ja sit ku saa hormoonin eritykset oikeelle tasolle nii libido useesti palaa takas 🙂 eli kannattaa ehkä varmuude vuoks tarkistaa lääkärillä!

 • Ahihi, kiitosta :3
  Tee ihmeessä, koen että sinulla on niin mahtavan erilainen tilanne minuun verrattuna että haluan sinusta kaaaaaiken irti. Olet niin mielenkiintoinen kumppanisi kanssa! (Ai mikä stalkkeri?)
  Itseasiassa kyllä, tuossa pari merkintää aijemmin kerroin että lääkäreitä olen ryhtynyt ahdistelemaan ja minulta on otettu kaikenmaailman testit, klamydiasta hormooneihin ja viimeksi kävin ultraäänitutkimuksissa. Korneinta on ettei mitään omituista ole löytynyt eikä selity lapsettomuutenikaan. Niinko elimistöni olisi jatkuvassa valeraskaustilassa (jäätävä painonnousu vaikka ruokailu ym. herkuttelu ei ole lisääntynyt mihinkään entisestä, suurin ero on, että tupakoin enemmän ku ikinä, johtuen just siitä että tahdon kontrolloida nälkääni ja teen tietoisesti pahoja asioita itselleni ja liibalaabajadajada..)
  Keskiviikkona olisi tarkoitus lääkäri tavata taas, alkaa tämä epätietoisuus jo hieman painaa… :/

Leave a Reply