• Mäggingson

  maaliskuu 29th, 2015

   

  Niin noista ennakkotehtävistä pitää sen verta sanua et kevyesti raivostuttaa nämä. Kuvittelen olevani juuri lukiosta/amiksesta valmistunut nuori joka ei vielä tiedä maailman menosta hevonhelvettiä ja päätän hakea kouluun. Minulle annetaan ennakkotehtäviksi tehtäviä jotka ovat niin hepreaa pallopäiselle vasta 18 vuotta täyttäneelle että vanhempi minä hermostuu. PLUS tuo poliittinen satiiri.  AH. Siis joo, kyllä mulla on jonkinlainen idea mutta minulla hinaa vastaan hiukka se, että suomen tilanne on niin paska että satiiristani tulee vaan jäätävää ragee suomen yhteiskuntaa kohtaan. Tilanne on niin paska ettei se edes naurata enää. Miten tämä liittyy tehtäviin? No kun ryhdyn suunnittelemaan piirtämistä niin minun selkäpiitä pitkin ryömii raivo siitä miten paska tilanne on kun meinaa edes pilailumielessä tehdä jotain aiheeseen liittyvää. Se hidastaa koska kiehun sisältä.

  Sitten nämä tuotantosuunnitelmat sun muut. En edes tietäisi mitä se tarkoittaisi jos olisin tuon kolme vuotta nuorempi. Eikä olisi motivaatiota edes selvittää mikä se on.

  No tässähän minä sitten vastasin omaan kysymykseen, motivaatiotahan koulu arvioi. Katsoo olenko tarpeeksi innoissani ottamaan selvää ja hakemaan. Tässävaiheessa voin sanua että onneksi on velipoika joka on tehnyt elokuvan jos toisenkin, vähän lunttailen häneltä että mitä tarkoittaa tämä ja tämä liittyen elokuviin. Kiitos sinulle herra.

  PS. On vissi syy miksi en avaudu mun henkkoht fiiliksistä ja poliittisesta näkökannoista enempää. Politiikka jää siksi taka-alalle koska en jaksa vääntää kättä tietokoneitse kenenkään kanssa tilanteesta joka on enemmän kuin HUONO ja siksi koska mielipiteeni ovat rajuja ja ääripäitä. (Ainoa minkä palavasti haluaisin tuputtaa ihmisten kurkusta alas on että nyt kun vaalit lähenee niin käykää ihmiset laittamassa äänestyslipuketta uurnaan. Ennemmin tyhjä lippu kuin joku oman edun vahtaajan numero. Eduskunnassa ei muuta tehdä kuin napaansa kurkita saatana. Okei yleistys. Sori, mut siltä tuntuu ja näyttää)

   

  Tässä on teille suomen hallinto oikein loistavasti esitettynä. Kaikki edustaa itseään niin täydellisesti.

  #Tässä oli tuubivideo maikkarin vaalitentistä jota oli hidastettu puolella, mutta näemmä poistettu tuubista#

  ”Voiiisitko sinä Päiivi olla hetken aikaa keskeyttämätttä mmmmiinnuuaaa”

  ETTETE OLE SIELLÄ TAPPELEMASSA VAAN PÄÄTTÄMÄSSÄ TEIDÄN HYVINVOINNISTA eiku mitä.

  Nyt mä olen hiljaa aiheesta 8I

Leave a Reply