• Nyt ei oikee suju.

    toukokuu 1st, 2012

     

    Ps. Kiva ihmiset <3 ~+1100 ihmistä kahessa kuukaudessa. :3 tai sit se on vaan puolet siitä, mut kuitenkii, kiitos ihmisille. Pahoittelen deaktivitumista, mutta on syvältä tehdä merkintöjä kun itse on syvällä paskassa. :I

    Sit ku aurinko paistaa risukasaan jälleen tulee merkintöjäkin vähän tiheämmin. On mulla kerrottavaa, muttei voimia kertoa.

    19 Responses to “Nyt ei oikee suju.”

  • Vituttaa kun tiedän olevani osa syy tuohon ettei viimekuu menny sulla ihan putkeen… Mut älä nyt tollasia ajattele. Mitä kaikkea muuta sitten onkaan tapahtunu ni kyllä se siitä. Mullakin on asiat ihan perseellään täl hetkel. Mut elämässä tulee aina ikävyyksiä vastaan eikä sille vaan voi mitään. Sit vaan ku pääsee taas jaloilleen ni kaiks on hyvin. Jossain vaiheessa tapahtuu taas ikäviä, mut sit elämä taas helpottuu (nää on aik läpikäytyi asioit jo, mut ei sillä varmaan väliä).

    Sit jos ja kun voit antaa/olet antanu mulle anteeks mun kusipäisen teon ni ois tosi kiva jos voitas vähän hengailla… Mä tarviin sun seuraa täl hetkel ihan hirveesti.

  • Mie ny täs oon asiaa pureskellu ja todennu et mitä turhaan sua kohtaan olla inhottava sillee, suurimpia virheitäni on että olen inhottava jollen saa tahtoani läpi. Ehkä mua ei enää haittaa et haluut mennä sieltä mikä susta tuntuu viisaimmalle ja parhaammalle. Mun täs pitää vaa kasvattaa kolme kikkeliä ja uskaltaa vaan lähtä iha ite.. Et voinen vissiin sanoa et en oo vihanen, enkä hirveemmin pettynytkään, sun elämä, ei mun. Ja kun annoin valintasi vaikuttaa minuun niin paljon viestii se vain siitä että minun pitää kasvaa.
    Viimekuukausi vaan päättyi niin vituilleen että ei jaxanut. Sosiaalinen tilanteeni, sinä vähän, löllön menetys, stressi vaikuttaa… Mut kyl miä mun seuraa voin sulle suoda

  • : (((( You poor lamb. Toivottavasti kohta menee taas paremmin, voimia sulle! <3<3<3<33<3<3<3<3<3 ja sydämiä pienen kehitysmaan tarpeiksi.

  • Kiitos ihana sieni-Emma ;w;

  • No siis asiahan on niin että mä oikeasti haluaisin muuttaa sun kanssa, enkä mä oikeen tavallaan tiiä miks mä nyt päätin näin. Ehkä mulle tuli vähän sellane fiilis et oon viel liian napero et pitäs vähä kasvaa. Tosin (vaikka ehkä vähän turha enää sanoo) en tiiä ku toi äiti ny on ihan sekava tän asian kaa. Sillees, välil se sanoo et pitäskö sen oikeesti vaan näyttää ulko-oven sijainti ja näin. Sit se yrittää ny tuputtaa mulle niitä opiskelupaikkoja et hakisin tyylil jonnekki peruutuspaikalle tai jtn. Mun elämä kesän jälkeen on kuitenki ihan samanlaista asuin mä täällä tai sun kanssa kun joudun kuitenki alkaa maksaa vuokraa ja näin. En mä tiiä mä oon vaan ihan sekasin ja stressaan tosi paljon ja kauheesti kaikkee.
    Mut jos me sitten tässä joku päivä kun aikaa on niin olisimme ja elisimme. Ois tosi jeesi. 🙂

  • Mjoo. No aika näyttää. Mä ny meinaan ite lähtä kuitenkii.. Et naperoi sitä ollaan mut kuinka ihmeessä sitä ikin kasvaa jos ei lähde kasvamaan.. En mäkään ole katkassu napanuoraa äitin kaa, vietti on vaan suuri muualle joten menen puolvälii ”kauas”..

    Nuu

  • Joo no tossa eilen illalla pohdiskelin kaikkee ja näin nii tulin siihen tulokseen et mua varmaan vaan pelottaa. Sillees mulle käy usein niin et oon jostain asiasta ihan varma mut sit en kuitenkaan oo ku syvemmälle päähän mennään. Sit ku toi yks ei oo mitenkään tukena sen asian kans et muuttaisin ja menisin töihin ku \ei oo töitä, mistä saat rahaa ruokaan\ jne jne. Se vähän tökkii. Jos äiti ois tukena et muuttaminen ois jees ja näin, todellakin muuttaisin. Mut ku ei ni ei. En sais antaa sen vaikuttaa, mut ku annan. En vaan voi sille mitään. Olen vielä lapsi ja vaikka osaan osittain tehdä oman pääni mukaan, niin tässä tapauksessa en vaan pysty. Ja se keljuttaa. Mut ehkä tää tästä kun kuitenkin ensi vuonna tulee pakosta omilleen muutto.

  • Yeaah.. No mut mä en voi vaikuttaa sun mielipiteisiin ni sanon vaan et onnea matkaan. and thanks for all the fish.
    Tiän kyl et se on sul hankalampaa lähtä ku äiti ei tue. Mul se on toisin et tää mun mudzi positiivisel taval kannustaa lähtään. Olihan se sullekin valmis tarjoon meilt huonetta..

  • Niimp… No mutta näillä mennään ny ja näkee sit mitä elämä tuo tullessaan.

  • Indeed. Tuon ajatusmallin kuin sisäistäisi niin elämä olisi minullakin helpompaa…

    Mite on. Tuutko karjaal käymää vai? Lakkiaisii varte mie ny ainkii meinaan stadii tulla mut nii…

  • Noh eiköhän se siitä. : )

    Herp no siis mulle on periaatteessa ihan sama miten tehdään. Ensin mun vaan pitää löytää itselleni vapaata kun saan nyt tehdä kotona kaikki hommat (tiskit, pyykit, roskat, kirppareille kamaa jne.) Ja jos tuun sinne ni pitäs taikoo vähän rahaa jostain. Säästöpossusta. Luulen. Mut kuitenskii mulle käy mikä vaan. : D

  • No eiks toi oo vähän kyseenalaistettavaa jo? Sillee.. Kaikki duunit teet kotonas, loppua kohden maksatkii siitä, ja silti sulle ollaan inhottavii? :I emt turhahan tää vissiin on sanoa mut ehk sun pitäis kuitennii viel miettii ihan kunnol, sillee tällee ja tollee. Sinä hanska. :/

  • Mä kyl sillee ymmärrän ku äiti on kuitenki aika lail pitäny mulle hotellii tähän asti. Eikä tää ny oo sillee et teen tätä lähtööni asti. Mut jonki aikaa. Ja usko mua, oon mä miettiny. Ja mietin vieläki. Mut tää nyt on se tulos mihin oon (ainaki toistaseks) tullu. Kun ei vaan huvita lähtee ku ei oo tukee. :/

  • Jep ja sitä tukee ei tuu jollet tanssi pillin mukaan, mitä et tehny.. :I

  • Enhän mä ookaa. Mut puoliksi tottahan tuo on. Eikä sille voi mitään. Kun mietin vaan sitä miten perse fiilis mulla ois jos lähtisin sillee moro ja näin. Siitä seurais sellane masis enkä tietenkään sitä haluu. Mut niin ku sanoin, kattoo ny mitä elämä tuo tullessaan.

  • Mudda diia rakasd bieni besuporsas! Sä oot sä. Sä elät omaa elämääs. Sun elämä. Suuuuuunnnn. Se eddä äidiisi vaikuddaa sinun dekemised diid baljon on huodo juddu! HUuuOOnnDdDo! Sillee, rampannut olen tarpeeksi terapeuteilla sanoakseni että äidisi darvidsee ammaddiapua. Tarvii keskitty omaan nabaansa eikä elämään elämäänsä uudestaan sinun kautta, koska sinä ole sinä, ja äidisi ole äidisi.
    Tähän voisin heittää elävän esimerkin tuosta kun peruit puheesi. Jos äitisi olisin ollut olisin oletettavasti tulisentulisesti loukkaantunut ja suuttunut (eli minun kohdalla pettynyt enemmän) ja pistänyt kaaaikki maailman välit poiki. Koska sinun takiasi elämä meni bilale! BwWAaAa!
    Mutta terve tapa ajatella tuo ole ei. Oma elämä… Anyone. Hassua miden äidisi on dällähedkellä samandlainen kuin minä, vaigga olen elämänvaiheessa jossa kasvan huurjdasti gogo aiga. (Tuntuu hölmölle käydä kedskustelua täälä blögisä :I) Niinku daa.
    Sekin imo on väärin että harteillesi lasketaan jotain jonkun muun masennusta. Nauttisit elämästä 100% enemmän jos sun ei tarvis stressaa muiden puolesta. Daa. Yks syy miks mä en yleensä sulle mitään vine. D’uhhhh

    //lisää vielä. syy miksi tukea ei tule sun oman elämän aloittamiselle on se, että äitisi tarvitsee sua sen henkisen hyvinvoinnin kasvattamiseksi, silleen se ei haluu päästää susta eroon normaalin vanhemman tavoin, vaan haluaa pitää sinut itsellään. silleen jos ei hyvällä niin millä sit jos ei pahallakaan? oda besuborsas aivot kädeen ja diiraile ja bohdi, ja buhu äidillesi. harmi on että buhuminen on dappelua :I

  • Etkai sä nyt oo flunssaa saanu? XD Mut meh, ei se niin paljoo vaikuta mun elämääni. Kun se ei tosiaan ole se ainoa syy vaan ku pelottaa myös ja tuntuu vähän siltä et on ehk järkevämpää pysyy viel vuos koton (ja kun kerran vielä sain sen mahdollisuuden). Tietenkin voi olla että on myöhemmin toinen ääni kellossa, mutta kattoo sitä sit. Mun on tosi vaikee päättää tulevast, et yleensä päätökset tulee aika lyhyel varotusajal.

    Ja mun äidil nyt on vaan se et se ei haluu et mä teen samoja virheitä ku se. Mut kyllä äiti nyt musta irti osaa päästää jos se kerta oli jo sitä halunnu että ensi vuonna meen opiskelee. Turha on kyllä sille oikeen enää mistään puhuu ku oon jo puhunu aikalail kaiken kaikesta.

    Derp.

  • molen jonnespurdo

    ookoo. itsepäs tiedät parhaiten 😉

  • : DDD

    Herp no pitäs sitä tietämistä kyllä vielä harjotella… ’XD

Leave a Reply