• Meeminaama merkintä. +surkua

    huhtikuu 25th, 2012

    Muita kuulumisia.
    Viime merkinnän jälkeen minulle iski lenkin jälkeen ihan älytön downlapsikohtaus. Olin ihan älyttömän älytön ja ihan alamaissa ja halusin vaan lopettaa elämisen. Huomionhakuisena siitä ihmisillekin  älämölösin.
    Sitten kaveri kutsui minut pelaamaan korttia kanssaan. Menin pelailemaan ja viihdyin pari päivää siellä koska kotiini en halunnu tulla.
    Kun kotiini sitten pääsin huomasin hamsterityttöseni heittäneen henkensä. Ihana viikonloppu etten sanoisi.
    Ensin iskee joku vammakohtaus, ja sitten hamsteri kuolee. Keljuinta oli se et olin kiintynyt lyhyen yhteisen taipaleemme aikana  tylleröön sen verta että ihan oikeasti harmitti.. Syy kuolemalle oli minun typeryys. Oltiin nääs astutettu tyttö. Eikä raukka oikeen tykänny poikasista.

    En oo ihan 100% varma mitä kävi koska kotiin tullessani oli tyttö jo kylmä ja 4 poikasta oli terraariossa pitkin poikin kuolleita nekin. Veikkaisin että joku jäi jumiin ja siihen kaikki sitten tyssäsi.. Muutenkin taisivat olla liian ajoissa..

    Mutta kuitenkin. Lyllerö on ajatuksissani aika usein. Olit tosi söpö hamsu ja valloitit monet sydämet.

    20.8.2011-23.4.2012
    Levätkää rauhassa Löllö ja vatsallinen poikasia sekä ne 4 jotka kerkesivät ulos tulla. Niiskis :C

    Nyt alkaa pikkuhiljaa lemmikkien jatkuva kuoleminen ottaa henkisen hyvinvoinnin päälle et en aijo hetkeen ottaa mitään elikkoa. Et mullois lasinen terraario myyntiin menossa 30x80x40 kokoa, muistaakseni 100 litraa tilavuutta mut tosiaan ei sovellu enää akvaarioks kun on jyrsijöiden terrana ollu.. Ihan hyvin soveltunu 2 gerbiilin ja 1 syyrialaisen hamsterin kodiksi, ulkoilua ovat tosin tarvinneet koska tylsistyvät helposti. Pienemmät hamsterit viihtyvät varmasti.
    Kaupanpäällisiksi olisi rojua mitä Lyllerö jätti jälkeensä.. 2 juoksupyörää, jotka ovat aivan liian pieniä syyrialaiselle, hieman olen kustomoinut pyöriä ennen kuin totesin että ovat liian pieniä. Toimii tosin. Jalaton joka kiinnitetään kalteriin ja jalallinen. Pesäkoppi joka yllä on ruokakippo ja pieni juomapullo. Kunhan saan aikaiseksi pistän huutonettiin nämä.. :I

    Tällainen viikko minulla on ollut. Hyvin alkoi ja silleen :/

Leave a Reply