• AaaAAaaaaahHhh.

    helmikuu 9th, 2016

    Mie oon ain ollu mielialalääkkeistä totaalikieltäytyjä kon tosiaan tuon isäpapan lääkkeiden käyttöä tuli seurattua vierestä sen lähemmäs 20 vuotta, mikä siis oli sellasta alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöä jne jne jne. Sen verran epätoivonen alan tosiaan olemaan et ei meinaa tavanomaisesta elämisestä tulla mitään. En tee muuta kuin puran pahaa oloani tuohon ukkooni ja nukun.

    JA tää helvetin syylisyydentunne. AH.
    Mullon ny ollu jotaa helvetin flunssaa ja nuhaa ja poskiontelontulehdusta ja mä soimaan itteeni aivan järkyttävän paljon siit etten kykene käymään töissä. Mua hävettää ja inhottaa. Koen suunnatonta turhautuneisuutta siitä että oon näin saamaton. Sit tää kaikki tähän päälle viel ahdistaa.

    Kaikki projektit kaatuu kon ei oo energiaa. Mulla oli tuol devis toi piirros päivässä paska, mut ko sairastuin pari vko ensikerran tähän poskiontelontulehdukseen ni se jäi ja se harmittaa, mul oli nii hyvä flow.

    Plus blogin päivittäminen tuntuu pahalta, sepä onkin suurin syy miksi miä oon nii julmetun epäaktiivinen viimeaikoina ollu. Hävettää olla olemassa. Hävettää niin pal.

     

    Pähkinänkuoressa oon lahna ja lahnaan paljon, mut sit mie vedän naamarin päälle ja leikin etten oo lahna. Sit mä väsyn leikkimiseen ja pillitän töissä ja kotona ja julkisissa paikoissa ja siellä ja täällä. Eikä tää oo ihan hirveen kauheen kivaa enää.

    Mut jos nää lääkkeet oikeesti auttais. Jos mä pääsisin ees vähän lähemmäs ”normaalia” ihmistä. Jos se ois vaikka vähän parempi naamio tai jotain, en tii. Miten sen pitäis ees vaikuttaa? ÖLRrDlk.

    Anteeksi että mä vaan kitisen 8I

    3 Responses to “AaaAAaaaaahHhh.”

  • oot tosi hotto lahna ja ansaitset lahnattaa ihan niin paljon kuin lahnatuttaa u__u jaksamisia ja monta sparklea päälle!

  • mullaki oli pitkän aikaa semmonen epäileväinen oli mielialalääkkeistä tosin vähän eri syystä mutta nyt oon alottanu yhet jotka aikasemmin hylkäsin kuukauden kokeilun jälkee ja kyl ne on auttanu iha huomattavasti ahistukseen u_u mut jos ei toi yks toimi nii kokeilet vaa reippaasti muita kunnes löytyy se sopiva!

  • Kiitos teille molemmille ;w;

Leave a Reply