• Vuosi kaksinollayksineljä.

    tammikuu 3rd, 2014

    Helou helou helou. Bob, Mary, Timothy sekä kaikki muut karvaiset varpaankynnen nakertajat. Uusi vuosi uudet kujeet jejjee. Life sucks so far ja ainoa intervepsin taikaovi löytyy tällä hetkellä puhelimestani.

    Mutta! Nähtävästi tää homma onnistuu jotenkuten puhelimitse.

    Vuosi 2013 loppui semi ikävissä merkeissä ja vuoden viimeisenä päivänä suutuspäissäni kirosin entisen ystäväni(hurjat 1 kpl) alimpaan helvettiin ja toivon sydämeni pohjasta että tämä olento saapi niin saatanasti paskaa niskaansa tämän tulevan vuoden aikana ettei neiti tiedä miten päin seisoa.
    Uh viehkeää. Klassiset kävi ja minut kohdataan (jälleen) viestillä jossa minua arvostellaan. Ei minkäänlaista selitystä siitä, mitä oon tehny väärin, eikä todellakaan mitään mahdollisuutta korjata mahdollisia virheitäni. Noh case closed, mä en jää enää kitisemään kenenkään tommosen perään.

    Tää väkertäminen puhelimitse on nii järkyttävää kuraa että suosiolla odotan mahdollisuutta tietokoneella päivitykseen. Siispä pientä hiljaisuutta luvassa blogin puolella.
    Mutta! Jos itse haluaa henkkoht jotain katsausta elämästäni, niin kikkaa muaa uuh ja instafägist löytää mun kännikuvii ku mä elän, et jos on ikävä ni nokka kohti puhelimia, tääl mä oon yksin ja tylsistyny. Insta sekä kik tunnukset molemmat löytyy murwelo nikin takaa. Make my day, be connected with me 🙂 hurdurr 🙂 🙂

Leave a Reply