• Ak(-47, höhö) täytti 21

    heinäkuu 29th, 2013

    Ei muuten ollu 14.7 vaan 12.7 Ak tuli ja korjasi sen minulle 😯

    Kyl mulla sillee jälkikätee käy ajatus kuinka moraaliton paska olen… Mut mä tiiän etten mä halua nyt mitään kiinteää suhdetta ja pysähtyä vain yhteen ihmiseen. Minna on ihanin otus ikinä, mutten tahdo suhdetta. Jos Minna olisi vain jaksanut olisin hänen kanssaan ollut limainen… Voi kyllä.

    Se matti oli nii naamat et se katto kieroon. Sil oli muutenkin ruskeet silmät. Not my type at all.

    Turussa siis vietettiin Ak:n synttäreitä. Ensin koko päivä flowparkissa ja sitten illalla vegasiin. Kerettiin päivällä käydä katsastamassa jokin sarjakuvaliikekin, oli hirveän söpö. Bää.
    Oli yksi aikojen parhaimpia viikonloppuja.

    Niin ja keksittiin feikki-identiteetitkin. Minä olin Lumi. Siitä tuo Lumikki. Oli yllättävän helppoa mennä feikki-identiteetillä vain puhumaan ihmisille. Että se oli hauskaa.

    2 Responses to “Ak(-47, höhö) täytti 21”

  • Feikki-identiteetti kuulostaa tosi viehättävältä ajatukselta! :–O

    Musta toi ei ole moraalitonta, vaikka jonkun mielestä saattaisi olla, mutta sehän riippuu vain siitä minkä kukin itse kokee oikeaksi. Elä itsesi iloiseksi.

  • Feikki identiteetti oli just niin parasta kun piti keksiä uusi persoona itselleen. Se oli just mahtia 😀 Eikä jälkikäteen tule ketään naamakirjassa kaveriksi pyytelemään 😀

    Oon ite eläny niin kauan yhden ihmisen ihmisenä että on hyvin hankalaa muuttaa tätä. Tulee niin helposti huono itsetunto, esimerkiksi nyt vaikka flirttailusta monen eri ihmisen kanssa samana iltana. Päähäni ei vieläkään ole pinttynyt sitä etten ole kellekkään selitysvelvotteinen ja minun ei todellakaan tarvitse välittää muiden ajatuksista enää. Pitäisi heittäytyä itsekkäämmäksi.. Mut sitäpä mä tässä harjotankin itseni löytämistä.

Leave a Reply