• Kiinni kurominen.

  joulukuu 15th, 2012

   

  Joten siksi minä tässä nyt laitan oikeassa järjestyksessä tapahtumat tähän päivään saakka (14.12.2012. lauantain merkintä tulee näillä näkymin myöhässä.. TÄttärää)

  — Leikitään että tämä vastaus oli viime torstain (13.12.2012) sillä torstai oli niin ultimaattisen kauhea päivä etten halua muistaa sitä :c —

   

  8.12.-9.12.2012

   

  10.12.-11.12.2012

  äksmenei katoin oottekste kateellisii?

   

  12.12.2012

   

  13.12.2012

  Upouusi korvakoruni on siis yksinäinen. Yksinäinen susi vasemmassa korvassa. On minulla aijemmin ollut 3 ylimääräistä reikää mutta meikäläisellä on vissii joku allergia ku en ole koskaan voinut vaihtaa korvakorua aloituskorusta joksikin muuksi kun tosiaan ei ole parantunut lain.. Ja umpeutunut heti. No mut tää on joku muu ku kulta tai hopea koru en nyt uskalla sanoa et mikä kun en muista mutta joo. Toivottavasti tän kohalla mie voin ryhtyy koristelee korviani..

  Niin ja siis pesukarhumeikit tuli kasvoilleni aika alkuvaiheessa päivää ja vasta illalla ennenkuin hiukset värjäsin pesin naamani puhtoiseksi, kuljin siis pitkin kaupunkia tännään pesukarhuna. Hih :———)

  6 Responses to “Kiinni kurominen.”

 • Minä potkin sinua pylylle. Lakkaa hokemasta et ”ootko niin ällöttävä” ja ”foreveralone”. Sä et oo ällöttävä etkä todellakaa tuu olee foreveralone. Oot sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut nätti persoonallinen tyttönen. RYHDISTÄYDY NAINEN! 🙂 Ja hienot on hiukset! <3 Ja pidä tuo perjantain tarmokkuus. 😀 Ja pitäkää hauskaa partyissa keitä kaikkia sinne nyt tuleekaan *peukku* (koska en kykene laittamaan (y) ku pimppi :-D).

 • Öhn. Kiitos tuesta.
  Laajempi kommentti sinulle henkilökohtaisesti..

 • Toi tukka on kyllä huomattavasti nätimpi kuin se kamala tomboysiilinpesä minkä leikkasit.

 • Hahaha 😀 tomboysiilinpesä kuvaa kyllä aika hyvin. Alan itsekin jo viihtymään hiuksissani kun näytän vähemmän rekkalesbolta.

 • Kiitti vastauksesta =)) nice hair o7

 • Mun on pakko mainita että sulle käy toooosi hyvin jos pidät etuhiuksia tolleen ylhäällä missä sul on hiusväri päässä, korostaa sun ihania kasvonpiirteitä! ^3^ Sitku sulla on vielä maaliman kauneimmat kulmakarvat ni et kyllä piilota niitä sinne tukan alle! 😀

Leave a Reply