• Asioita jotka ovat rikki.

  marraskuu 7th, 2012

  Tiedän. Turvatallennukset.. Mut siis kun se kaatuu just semmoses kohtaa et viimesest tallennuksest on hetki, tai en ole kerennyt vielä tallentamaan luonnostakaan tms.

   

  ——————————– ——————— MOAR!———————– ————————————-

  Hiekkakasat ja Aden sotkut vaan kasaantuu tääl.. Sit ku mie rikkalapiol harjailen täällä ni kuulisittepa vastarinnan…. Snif..

   

  Tämäkin vielä….

  Ulkosen kovalevyn mukana meni menneet ja keskeneräisen blogimerkinnät. Helvetin monta tuntia striimiä(se vituttaa vieläkin). Sikana valokuvia, vituttaa sekin. Oikeastaan miltei kaikki valokuvat jotka olen viimevuonna kuvannut. vlc ja photoshop (olivat onneksi minulla koneella tallennettuna pitivät sitten vain ohjata oikein uusiksi, olin asentanut photoshopin kovolle. älyhoi älä jätä) joista muuten vlc ei vieläkään toimi kunnolla…… hhrrmh.

  Olisi ihan kiva saada materiaalit takasin, mut sit taas en haluis sillee niiku laittaa +800 e siihen et nää korjaa tän 50 e maksaneen kojeen….

   

  Kun tässä pohdin kategorioita minua halutti hirveästi laittaa tämä kyynelehtimisten alle, mutta kun tarkemmin pohdin niin oikeastaan mitään näistä asioista jotka olen/on/ade on rikkonut/rikkoutunut ei ole vielä ansainneet minun konkreettisia kyyneleitä. En siis voi laittaa tätä kyynelehtimiskategoriaan vaikka kuinka tahtoisin…. :I

  Oikeastaan en ole viimeaikoina kyynelehtinyt.. En ainakaan millekkään järkevälle mille pitäisi pillittää. Okei herkistelin kun luin Mirnan Pluton kuolemaa käsittelevän blogimerkinnän, mut se on tommonen herkistyminen, jotenkin vaan Mirnan suru aiheutti minulla kanaemo empatiaitkut.. Damn, jollen olisi plutoa ikinä tavannut niin olisin kestänyt menetyksen kuin mies. Mutku Mirnu on minun oikia kaveri ja oikeit kaverei pitää aatella niiku ihmisii ja niiden menetykset on miltei munki menetyksii ni ni! NO MUT NYT MÄ TAAS AJAUDUIN AIHEESTA HFNAFASM. Tosiaan siis… Viimeksi pillitin Tapiolle kun oli vaan yleisestiottaen paska fiilis kun tunsin oloni kovin ihmisperseeksi ja apinanpaskaksi olennoksi. Johtunei siitä että yksin istuin kun ihmiset ympärillä biletti ja minä istuin yksin kotona mut joo. That’s an another story. Eikä sekään nyt kuulu ihmeisille silleen herpesderpes.

Leave a Reply