• Meillä oli muutakin.

    heinäkuu 31st, 2012

    En halua edes ajatella koko asiaa. Alan itkeä vielä hirveän helposti.
    Se suututtaa minua kaikista emotionaalisista tapahtumista eniten. Rupee vituttaan ajatella ihmistä. Rupee vituttaan kahta kauheammin jos ja kun itken.
    Yritän sysätä kaikki ajatukset ihmisestä pois mielestäni, täyttämällä arkeni kaikella muulla. Se on haaste ihmiselle jolla ei ole taitoa ylläpitää sosiaalisia suhteita tai tehdä uusia sosiaalisia suhteita. Onnekseni minulla on sentään pari hassua höpönassua ihmistä jotka osaavat ylläpitää suhteita paremmin kuin minä.

    DAMN YOU KAKKAPYLLYPÄÄ! ;;_;;
    Vihaan myös ristiriitaisa tunteita.. Joita minulla on helvetisti. Olen samaan aikaan hirveän vihainen, sitten taas pettynyt, ja toivon hirveästi että asiat olisivat toisin ja PERKELE kun asiat eivät ole millään mallilla!1

    Ps.

    Näytän joltaa rekkalespolta.

    Pps.
    Hiukseni ovat rumat. Kuva otettiin ennen ”pieniä” muokkauksia ja nyt minulla on hölmönnäköiset kaljut kohdat korvien edessä..

    Ppps.
    Kulmakarvani ovat nypityt. :——————————–)

    6 Responses to “Meillä oli muutakin.”

  • tiiän ettei varmaan nyt hirveästi tällaiset sanat helpota mutta kyllä se siitä! u_u ehkä täyrellinen välien rikkoutuminen on vaan hyvästä, eipähä ole toinen siinä jatkuvasti pyörimässä ja sekoittamassa päätä ja tunteita ja aiheuttamassa mielipahaa. Tietty se sillo eron hetkellä sattuu mutta ite uskon että pitkässä juoksussa on vaan parempi.

    Itellä katkesi entisen kanssa välit kans vuoden vaihteessa, sitä aiemmin oltiin yritetty pari kuukautta ”olla vaan kavereita” mutta ihan tajutonta pelleilyähän se oli. 😐 Molemmille vaan tuli mielipahaa, entinen odotti meidän välien muuttuvan taas seurusteluväleiksi ja mä ite taas jarruttelin ja en oikeen osannu päättää ollako vai eikö olla. Ku entinen sitte katkas välit nii kylhä se kirpas mutta ny oon vaan tyytyväinen että niin kävi!

    Ja kummast sitä ajatukset on siirtyny ihan muihi sfääreihi, vaikka mäki oon kaikkee muuta ku sosiaalinen ja yleensä vaa möllöttelen piskin kanssa kotona! Aika parantaa haavat ja niin pois päin ja kummasti sitä aina jostain tulee uusia tuttavuuksia. (uvu) Kyllä säki tuut huomaamaan että maailma on pullollaan mielenkiintosia tyyppejä!

    itekkää en uskonu et kukaan muu ku entinen vois musta koskaan tykätä ja vaikka ajatus parisuhteesta saa mun sitoutumiskammosen mielen ahdistumaa, nii yhtä paljo kyl ahdistaa ajatus siitä et joutus olee ikuisesti yksin oman typerän naamansa ja ajatustensa kanssa! mut eihä se niin oo, vaik se tuntuu ihan absurdilta nii aina maailmasta löytyy sen verran kajahtaneita tyyppejä et ne näkee mussa jotain hyvää ja oon satavarma ettet säkää ikuisesti yksin jää vaikka nyt välit entiseen poikkikseen katkeski. (uvu)

    tällanen romaani tänään ala dr sofia, ps, mun mielestä lyhyt tukka näyttää kivaisalta sulla! ja yllättävät nopeesti ne pääkarvat kasvaa takasi C:

  • Kiitos sanoistasi Soifaa ;w;
    Silleen mulla ei kyllä ole mikään paha olo siitä että olen yksin, vaikka se oli suurin asia jota kammosin.. En nyt osaa vastata mitään pitkästi, kun minun pitää vain sisäistää tuo jonka sinä kerroit, se on kuitenkin alusta loppuun totta, pitäisi itse vain jaksaa uskoa siihen aina ja koko aika, et siis kyl tää maailma johonkin suuntaan menee…. :B Hohoi sanon minä.. :I

    ps. niinkö tykkäät? itse säikähdän peilikuvaani vielä.. kaukaa katsottuna näytän etäisesti sinulta tai lenolta.. pelkän päänkarvoituksen takia.. vaikken ees näytä lähelle teit kumpaakaan 😀

  • Cool hair maen! Ja hauska kuinka tuo ilme muuttuu :¨’D

    Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

  • Eiköhän kaikki suju ihan hyvin.. Niin kauan nyt ainakin kun en puhu pojalle.. :I

    TÄÄNKS! Moni on sanonut jo että sopii. Ehkä sitä pitäs pikkuhiljaa uskoo :3

  • -Armadillou-
    Laitoin sinulle sähköpostia, mutta sähköpostisi on ei toimi. En aijo julkaista kommenttiasi. Laita minulle siis sähköposti, jos välttämättä haluat haastaa riitaa kanssani.
    Sähköpostiosoitteeni sinulle on likka2406@hotmail.com

  • -Blob-
    Jos sinäkin välttämättä haluat vastauksen voimme käydä keskustelua paremmin sähköpostitse. Sähköpostiosoite on sama kuin ylemmässä viestissä.

Leave a Reply